NOBLESSE PREDEAL

blv.Mihail Saulescu , nr 111 Predeal ULTRACENTRAL » Predeal, Brașov » Localizare pe hartă
 „Suntem ceea ce facem in mod repetat“
Camere: 30
Apartamente: 30
Total locuri: 75
Check-in de la: 14
Check-out până la: 12
Restaurant de
100 de locuri
Sală conferințe
de 80 locuri
Camere - NOBLESSE PREDEAL
Tipul unității: Hotel

Hotel Noblesse*** Predeal cu o arhitectura moderna hotelul nostru poate fi ca o a II-a casa pentru toti clientii care-i trec pragul.

Dispunand de camere pentru cazare si o localizare ultracentrala Hotel Noblesse*** Predeal stabileste noi limite in privinta confortului hotelier. Va stam la dispozitie cu:

camere cu pat matrimonial, toate fiind dotate corespunzator, camere duble cu paturi separate (twin beds), camere triple, garsoniere, apartamente tip duplex,

Avand dimensiuni generoase camerele sunt concepute special pentru a asigura o vacanta linistita de care dumneavoastra aveti nevoie.

restaurant, bar, sali de conferinte ( 2 sali ), mini-bar in fiecare camera, TV, Cablu, telefon, acces Internet wi-fi acoperire 85 %, cabina dus sau cada cu hidromasaj, uscator de par ( la receptie ), balcon ( toate cazurile ), parcare proprie,

In curand : terasa de vara, sauna & jacuzzi

Restaurantul Noblesse*** cu 75+ de locuri ofera un cadru intim, placut, atat pentru purtarea unor conversatii cat si pentru savurarea diferitelor specialitati culinare si degustarea unor bauturi fine. Serviciile de calitate si atentia personalului pentru fiecare client fac din restaurantul nostru alegerea perfecta pentru dvs

Salile de conferinte ( 2 sali ) poat fi amenajate pentru conferinte de pana la 80 de locuri, fiind dotate cu echipamentul necesar pentru organizarea intalnirilor de afaceri, a sesiunilor de comunicari sau a altor tipuri de conferinte, training-uri, evenimente. Sala de conferinte reprezinta un segment important al Hotelului Noblesse*** Predeal si de aceea este dotata la cele mai inalte standarde: videoproiector, flip chart, clip board, acces la internet prin reteaua proprie,etc.

Pentru organizarea oricarui eveniment conferinte, intalnire de afaceri, training-uri, experienta personalului nostru va va ajuta sa aveti acel eveniment unul deosebit.

NOU*** Pentru petrecerea timpului liber hotelul nostru dispune de:

biliard, tenis de masa, carti de joc cu jetoane, dartz, shah, rummy, biciclete,

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces persoane mobilitate redusă
Grădină
Spălătorie - platit
Activități sportive și de agrement
Închiriere biciclete
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Predeal, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la NOBLESSE PREDEAL din Predeal, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la NOBLESSE PREDEAL? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!