Andy Predeal

3 Brazi, Nr. 20 » Predeal, Brașov » Localizare pe hartă
 „La cel mai inalt nivel!“
Camere: 32
Apartamente: 4
Total locuri: 75
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
90 de locuri
Sală conferințe
de 100 locuri
Camere - Andy Predeal
Tipul unității: Hotel

Hotel Andy Predeal se afla la 300 m de centrul orasului Predeal, pe drumul catre Cabana Trei Brazi, unde frumusetea peisajului si calitatea dotarilor si serviciilor vor transforma sejurul dumneavoastra intr-o vacanta foarte placuta.

Camerele decorate elegant, in nuante calde, va ofera echipamentele si dotarile necesare atat pentru un sejur de afaceri cat si pentru cateva zile de relaxare.

Hotelul Andy Predeal are propriul sau restaurant precum si o terasa ce isi cuceresc oaspetii prin preparatele speciale cu specific international, reprezentand optiunea ideala pentru un pranz sanatos sau o cina delicioasa.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Activități sportive și de agrement
Închiriere ATV
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Sală de petreceri
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Predeal, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Andy Predeal din Predeal, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Andy Predeal? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!