Cool

Turistilor,nr 13 » Predeal, Brașov » Localizare pe hartă
 „Be cool“
Camere: 16
Total locuri: 33
Check-in de la: 16:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
80 de locuri
Sală conferințe
de 35 locuri
Camere - Cool
Tipul unității: Hotel

Hotelul Cool, situat in statiunea balneo-climaterica Predeal, este o constructie noua, cu un confort sporit si servicii ireprosabile. Este aplasat in imediata vecinatate a partiei de schi Clabucet, ceea ce ii confera o pozitie provilegiata.

Pozitia geografica a Predealului ofera posibilitatea organizarii unor excursii in imprejurimi:

Sinaia, cu renumitul Castel Peles (1883), Brasov, cu impunatoarea Biserica Neagra, Casa Sfatului, Centrul comercial etc., Bran, cu castelul din secolul XIV, de care se leaga numele lui Vlad Tepes (Dracula), Sighisoara, cu unica Cetate Medievala locuita, din Europa , Sibiu, cu vestigii ale vechiului burg medieval,


Confortul si ambianta localului nostru, precum si farmecul imprejurimilor va garanteaza o vacanta reusita in orice sezon al anului.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Restaurant
Servicii și facilități camere
Balcon
Activități sportive și de agrement
Remi / Rummy
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Predeal, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Cool din Predeal, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Cool? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!