Cabana Garbova

Muntii Baiului, Masivul Clabucetul Taurului » Predeal, Brașov » Localizare pe hartă
Camere - Cabana Garbova
Tipul unității: Cabană

Cabana Garbova este situata in Localitatea Predeal, jud. Brasov, in Muntii Baiului, Masivul Clabucetul Taurului, la o altitudine de 1350m. De aici se pot vedea Muntii Bucegi in deplina lor frumusete, cu Crucea de pe Caraiman, Coltii Morarului, Vf. Clabucetul Taurului de unde se poate vedea Valea Prahovei pana la Sinaia, iar in zilele senine se pot vedea chiar si Muntii Fagaras. Cabana Garbova dispune de:

16 camere a cate doua locuri, cu baie proprie, apa rece si calda non stop, TV si frigider., un restaurant cu 90 de locuri la mese unde se pot servi mancaruri traditionale romanesti.,

Pe perioada iernii se pun la dispozitia turistilor sanii GRATUIT si se organizeaza scoala de ski, echipament de ski, jocuri de rummy, sah, table.

Pentru a ajunge la cabana turistii au posibilitatea de a alege între o plimbare pe potecile montane, urmand triunghiul albastru si o plimbare cu telefericul pana la Clabucet Plecare. De la statia Clabucet-Plecare, coboram timp de 15 minute pentru a ajunge la Cabana Garbova, strabatand poiana de la sud de fostul hotel, poteca avand panta mica. Dupa cateva minute, coborasul se accentueaza, pasunea se îngusteaza, aparand ca un culoar în mijlocul padurii de conifere. Trecem de o colina, dupa care urmeaza doua povarnisuri separate de o panta mai lina. Pe ultima sectiune dinainte de cabana se vad din nou varfurile Cazacu si Clabucetul Taurului, iar în dreapta panorama Bucegilor (sectorul Costila-Bucsoiu).

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Servicii și facilități camere
Televizor
Încălzire centrală
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Predeal, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Cabana Garbova din Predeal, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Cabana Garbova? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!