Casa Olga

Paraul Rece » Pârâul Rece, Brașov » Localizare pe hartă
 „Ca acasa...cu o diferenta!“
Camere: 12
Apartamente: 1
Total locuri: 24
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
30 de locuri
Camere - Casa Olga
Tipul unității: Pensiune

Preferi o locatie linistita in locul statiunilor montane aglomerate ? In drum spre Moeciu opreste la Paraul Rece, la Casa Olga! Salvezi o ora de mers si te bucuri de o casa inconjurata de brazi, asezata la 120m aprox din sosea. Este liniste si foarte frumos ....Aici te odihnesti sau faci drumetii.

CE POTI SA FACI?

Langa casa, te relaxezi cu un ceai sau vin nfiert langa soba din foisor si daca vrei ceva actiune poti sa joci soccer sau tenis de masa si de ce nu, te dai cu saniuta sau cu punga..pe derdelusul de langa casa.., Nu departe de casa te duci la ski in statiune (partia este la 1,5 km departare de casa) sau la Predeal – te ducem noi cu masina, Te plmbi ! De la noi, sunt cateva trasee in Bucegi ce pot fi practicate pe timp de vara., Cu masina ajungi in aprx. 30 min la cetatea Rasnov, castelul Bran, Brasov sau Sinaia. Mai departe, dar usor de vizitat intr-o zi, sunt: culoarul Rucar-Bran, Prejmer, Harman, chiar si Sighisoara., In zona sunt posibilitati pentru inchirierea de materiale sportive de iarna sau biciclete.,

Pensiunea noastra se distinge prin atmosfera cu care esti primit. Esti primit cu prietenie si caldura.... si astfel devii prietenul casei de la care pretuim sugestiile si sfaturile care sa aduca un plus de calitate serviciilor.

Partia de schi de la Paraul Rece este situata la aproximativ 1 km de noi iar statiunea Predeal este la 7km departare.

Sunt cateva restaurante in zona iar cele mai apropiate banci, farmacie sau supermarket sunt de gasit in Predeal sau Rasnov.

In zona sunt posibilitati pentru inchirierea de materiale sportive de iarna sau biciclete.

Cabana Trei Brazi se vede pe versantul opus de noi. La Cetatea Rasnov sau Cheile Rasnoavei ajungi cu masina in maxim 20 min. La Brasov, Bran sau Sinaia ajungi in aprox. 30 min. Mai departe, dar posibil de vizitat sunt: Harman, Prejmer, Sighisoara sau Sibiu.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Chemare Taxi
Curte
Internet
Activități sportive și de agrement
Șah / Table
Activități de relaxare și înfrumusețare
Saună - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Pârâul Rece, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Olga din Pârâul Rece, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Olga? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!