Mistral Resort

Moieciu De Sus Str. Valea Bangaleasa Nr. 145 G » Moieciu de Sus, Brașov » Localizare pe hartă
 „Ia atitudine la 1130 m altitudine “
Camere: 63
Apartamente: 12
Total locuri: 130
Check-in de la: 16:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
170 de locuri
Sală conferințe
de 150 locuri
Camere - Mistral Resort
Tipul unității: Hotel

Situat intr-o zona superba din Moieciu de Sus, la 1130 m altitudine - o locatie ideala pentru veri racoroase si ierni pline de zapada, pentru o sedere confortabila si relaxanta, Mistral Resort*** Moieciu va asteapta cu oferte de cazare si agrement pentru o vacanta sau un weekend in mijlocul naturii intr-un sat traditional de munte romanesc.

Inconjurat de muntii Bucegi pe de o parte si de muntii Piatra Craiului pe de alta parte, hotelul ofera un peisaj incantator spre Rezervatia Naturala Bucegi. Aerul curat, natura, drumetiile, excursiile organizate cu plecare de la hotel vin in completarea atmosferei de liniste si relaxare.

Mistral Resort*** Moieciu va pune la dispozitie o multitudine de servicii de calitate, fara precedent in zona Bran - Moieciu.

Toate aceste servicii de calitate sunt asigurate de catre cele mai noi tehnologii hoteliere si de catre un staff cu experienta care si-a dovedit calitatea si competitivitatea de-a lungul timpului, obtinand numeroase premii si certificari.

Toate camerele au balcoane spatioase cu privelisti de neuitat, finisaje de exceptie si dotari moderne.

Cel mai mare si mai modern centru de conferinte din Moieciu, cu o capacitate de cca 300 de persoane, este locatia ideala pentru "staff party-urile" companiei, pentru organizarea de seminarii, teambuilding-uri, sedinte cat si pentru organizarea de petreceri si evenimente private etc.

Restaurantul MISTRAL are o bucatarie de exceptie, din care nu lipsesc preparatele traditionale specifice zonei dar si preparate internationale atent selectate, astfel incat pranzul si cina oricarui oaspete al complexului sa fie o experienta de neuitat.

Disco Club Heaven - pentru noptile de distractie in compania unui DJ bun si a unui cocktail savuros !

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Recepție non-stop
Activități de relaxare și înfrumusețare
Masaj - platit
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Servicii tehnice, dotări business
Acces Fax - platit
Acces la calculator în unitate
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Moieciu de Sus, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Mistral Resort din Moieciu de Sus, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Mistral Resort? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!