Pensiunea Topirceanu

Str. Moeciu De Jos, Sat Cheia, Principala, Nr. 49B » Moieciu de Jos, Brașov » Localizare pe hartă
Camere: 8
Apartamente: 1
Total locuri: 25
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
25 de locuri
Sală conferințe
de 25 locuri
Pagina pe Facebook
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Pensiunea Topirceanu
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Topirceanu situata in Moeciu va sta la dispozitie in tot cursul anului pentru concedii, vacante si petreceri. Personalul care deserveste pensiunea este ospitalier si va ajuta sa petreceti un sejur deosebit.

Pensiunea Topirceanu va pune la dispozitie camere cu aer rustic, dotate cu mobilier din lemn si televizor. Caldura si apa calda sunt furnizate de centrala termica proprie.

Pensiunea Topirceanu dispune de locuri de parcare, un foisor relaxant, o terasa spatioasa pentru petrecerea timpului in aer liber, un gratar, loc de joaca pentru copii, toate pentru a intregii peisajul superb al zonei.

Camerele puse la dispozitia dumneavoastra ofera tot confortul necesar unui sejur relaxant:

4 camere duble cu baie proprie;, 1 apartament;, 1 camera dubla cu baie corespondenta pe culoar;, 1 camera de trei locuri cu baie corespondenta pe culoar;, 1 camera de patru locuri cu baie corespondenta pe culoar.,

De asemenea turistii au la dispozitie o bucatarie complet utilata si un living cu minibar, bucatarie si baie. La cerere se ofera pensiune completa (preparate culinare).

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Balcon
Cablu TV
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Moieciu de Jos, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Topirceanu din Moieciu de Jos, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Topirceanu? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!