Valea Cu Calea

Strada - Valea Cu Calea, Nr. 118 » Moieciu de Jos, Brașov » Localizare pe hartă
 „Pensiunea de la munte unde te relaxezi“
Camere - Valea Cu Calea
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Valea Cu Calea, situata in Moeciu de jos, judetul Brasov, va invita sa petreceti vacanta, un concediu sau un weekend, intr-un cadru mai retras si pitoresc, cu privelisti incantatoare spre Muntii Piatra Craiului si Masivul Bucegi.

Situata in mijlocul naturii, pe valea cu acelasi nume, Pensiunea Valea Cu Calea este garantia unui sejur reusit, atractia principala fiind in primul rand linistea, aerul curat si specificul zonei de munte!

In continuare va invitam sa petreceti alaturi de noi urmatoarele momente parcurgand paginile acestui sit care, speram noi, va vor convinge de ospitalitatea si calitatea serviciilor noastre.

Construita in stil traditional specific zonei, cu aspect rustic, dar in acelasi timp dotata modern, Pensiunea Valea Cu Calea, este locul unde veti gasi linistea si intimitatea de care aveti nevoie.

Pensiunea este echipata cu incalzire centralizata, fiind disponibila in orice moment al anului. Interioarele frumos lambrisate, camerele mari si luminoase, baile dotate modern sunt toate garantia unei vacante perfecte intr-o atmosfera rustica. Constructia a fost proiectata in exclusivitate pentru circuitul agroturistic, la parter se gasesc doua sali

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Servicii și facilități camere
Balcon
Panoramă, privelişte
Televizor
Încălzire centrală
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Moieciu de Jos, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Valea Cu Calea din Moieciu de Jos, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Valea Cu Calea? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!