Resort Ambient

Strada Morii, Nr. 23 » Cristian, Brașov » Localizare pe hartă
 „Now and forever“
Camere: 17
Total locuri: 40
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
210 de locuri
Sală conferințe
de 120 locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Resort Ambient
Tipul unității: Hotel

Now and Forever

Esti aici. Ai ajuns in sfarsit. Acum deschide poarta larg si traieste! Inspira o dulce adiere dintr-un dubios demult si-o briza proaspata de Azi si apoi esti liber sa te indragostesti. De tot ce te inconjoara, de tot ce cu privirea urmaresti. Ziua cea mare incepe sa fie scrisa chiar aici. Cu litere mari, poleite cu grija. A fost odata ca niciodata si este acum pentru-ntotdeauna, asa incepe povestea noastra iar tu … o poti continua, acum si aici. Bine ai venit!

Cristian – Tinutul Dintotdeauna

In Cristian, istoria si prezentul au intemeiat o frumoasa familie. Farmecul ei neasemuit se poate trai aievea pe orice ulita strajuita de case vechi, dichisite cu gradini inmiresmate si ferestre umbrite de obloane frumos colorate.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Piscină descoperită
Activități sportive și de agrement
Tenis de masă
Activități de relaxare și înfrumusețare
Masaj - platit
Facilități baie
Duș multi-jet
Servicii tehnice, dotări business
Acces Fax - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cristian, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Resort Ambient din Cristian, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Resort Ambient? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!