Keiko Residence

Str. Cascadei, Nr 12 » Brașov, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Keiko Residence
Tipul unității: Vilă

Doriti sa va petreceti timpul liber la munte intr-o zona linistita, departe de zgomotul si poluarea urbana, dar suficient de aproape de oras? Atunci alegerea potrivita este Keiko Residence.Vila "Keiko Residence" este situata intr-o zona linista,intr-un cartier de case noi,avand o frumoasa vedere catre munti, la aproximativ 3 kilometri de centrul vechi al Brasovului.

Vila este compusa din 4 camere : 3 dormitoare si living.

Se inchiriaza de la 1 pana la 6 persoane, intreaga capacitate.

Vila este compusa din parter si etaj.Parterul dispune de bucatarie complet utilata(masina de spalat vase),baie cu cabina de dus,masina de spalat rufe,leaving cu tv si zona de luat masa.
La etaj se afla 3 dormitoare din care 2 cu pat matrimonial .Unul dintre dormitoarele cu pat matrimonial are iesire pe balcon,tv cu ecran plat ,dulapuri .Cel de al treilea dormitor dispune de canapea extensibila ,dulap si birou avand iesire pe balcon.Baia de la etaj se afla pe hol ,aceasta fiind dotata cu cada si bideu.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Parcare exterioară
Parcare interioară
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Frigider
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Keiko Residence din Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Keiko Residence? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!