Casa Romanita I

Brasov , Str. Lunga » Brașov, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Casa Romanita I
Tipul unității: Pensiune

Casa de vacanta Casa Romanita se afla in orasul de la poalele Tampei, Brasov. Cate ceva despre Brasov. Orasul este situat in centrul Romaniei, in Transilvania, intr-o renumita zona montana turistica, fiind strajuit de masivul Postavaru care patrunde chiar in oras printr-un varf al sau, Tampa si de masivul Piatra Mare.

Brasovul, fiind locuit si de populatie de origine germanica, este cunoscut international si sub numele de Kronstadt (orasul coroanei), iar regiunea romaneasca unde se afla localizat, Transilvania, este numita si Siebenbürgen.

Populatia germanica a lasat o amprenta puternica asupra orasului, dezvoltandu-se in paralel cu societatea romaneasca o cultura germanica de sine statatoare, cu punct de referinta Biserica Neagra.

Casa Romanita I este compusa dintr-o bucatarie, o sufragerie, doua dormitoare si doua bai.

Bucataria este doata si utilata modern. Dispune de frigide, aragaz cu cuptor, cafetiera, cuptor cu microunde. In sufrageria pensiunii se gaseste un televizor LCD cu diagonala mare, unde puteti opta pentru unul din cele 70 de programe nationale si internationale, DVD, combina muzicala. Un dormitor are pat dublu si baia aferenta cu dus. Al doilea dormitor al pensiunii dispune de un pat dublu si alaturi de inca un pat pentru o persoana.

Baia aferenta este dotata cu cada si dispune si de masina de spalat rufe. Fiecare dormitor are propriul televizor. Cazandu-va in casa de vacanta Casa Romanita I beneficiati de acces gratuit la internet, garaj, curte, grill. Casa Romanita din Brasov/Kronstadt ofera loc pentru 5 persoane. In functie de imprejurari, se poate aranja un extra pat pentru a sasea persoana.

Casa Romanita din Transilvania/Siebenbürger este o locuinta confortabila de 3 camere. In pensiunea de la marginea Carpatilor se poate dormi confortabil si in liniste. Puteti sa va preparati hrana pe gratarul din curtea locuintei sub bolta de vita de vie sau puteti lua micul dejun in curte sub cerul albastru.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Servicii și facilități camere
Cablu TV
DVD-player
Frigider
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Romanita I din Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Romanita I? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!