Decebal

Str. Lunii Nr. 3 » Brașov, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Decebal
Tipul unității: Hotel

Imobilul a fost renovat in anul 2008 si a primit destinatia de hotel. Este situat intr-un cartier select al Brasovului, pe o straduta linistita, departe de forfota obisnuita a unui oras mare, dar totodata foarte aproape de centrul orasului, intr-un ambient intim si o amenajare de exceptie.

Constructia dispune de centrala termica proprie.

Atat camerele matrimoniale cat si cele cu doua paturi dispun de baie cu dus, minibar, televizor color conectat la reteaua de programe difuzate prin cablu.

Hotelul Decebal ofera cazare oaspetilor in 96 camere impartite astfel:

Camere cu doua paturi: 81, Camere matrimoniale: 15,

Zona Hotelului Decebal este situata, in apropierea dealului Tampa, foarte usor accesibila, permite aprecierea frumusetilor oferite de natura.

De aici pot fi admirati atat Muntii Bucegi, Muntii Ciucas cat si dealul Tampa.

De altfel, cine ajunge in hotelul nostru trebuie sa stie ca este doar la zece minute de o vizita in legendara Biserica (Biserica Neagra), Muzeul de istorie plasat in Centrul istoric al Brasovului, Prima Scoala Romaneasca situate in Scheii Brasovului de asemenea vestitele turnuri, Turnul Tesatorilor si Turnul Alb.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Cameră pt. bagaje
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Senzori de fum
Încălzire centrală
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Decebal din Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Decebal? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!