Hotel Cubix

Brasov, Bd. Saturn nr.47 » Brașov, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Hotel Cubix
Tipul unității: Hotel

Situat in Brasov, CUBIX Design Hotel este locul ideal pentru calatoriile de afaceri, pentru petrecerea concediului sau pentru organizarea diferitelor evenimente.

Hotel Cubix este un hotel nou, de trei stele, cu o arhitectura contemporana.

Serviciile si numeroasele facilitati, care sunt dispuse la dispozitie de CUBIX Design Hotel ii vor incanta atat pe oamenii de afaceri cat si pe cei care se afla in concediu.

Pe langa toate acestea dispunem de personal calificat, care sta in permanenta la dispozitia clientilor.

Va oferim tot ceea ce aveti nevoie pentru un sejur placut!

Hotel Cubix se afla situat la 3 km de centrul vechi al Brasovului intr-o zona extrem de accesibila, pe DN 1 la iesirea spre Bucuresti, la o distanta de 1 minut de mijloacele de transport in comun si la 17 km fata de cea mai renumita statiune din Romania – Poiana Brasov.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Transport auto de la aeroport - platit
Servicii și facilități camere
Televizor
Facilități baie
Uscător de păr
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Cubix din Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Cubix? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!