Apartament Simona

Brasov Ioan Socec 87 » Brașov, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 6
Apartamente: 2
Total locuri: 24
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 11:00
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Apartament Simona
Tipul unității: Apartament în regim hotelier

Apartamente superbe, cochete, de lux, situat intr-o vila amplasata la 4 minute de centrul orasului, 60 mp, doua dormitore cu pat matrimonial, living-bucatarie dotata si utilata, baie mare spatioasa, trei balcoane - 4 locuri de cazare si 2 copii Apartamente superbe, cochete, de lux, situat intr-o vila amplasata-fiecare apartament are 60 mp, 2 dormitoare cu pat matrimonial,living- bucataria mobilata si utilata (vesela) dupa ultimele tendinte, bucatarie utilata complet ( incepand de la tacamuri, vesela, aragaz, filtru de cafea expresor, cuptor microunde, frigider,fierbator apa )cu trei balcone fiecare apartament ,baie mare spatioasa ,fiecare camera are doua balcoane, curte .

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Încălzire centrală
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brașov, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Apartament Simona din Brașov, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Apartament Simona? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!