Marmot Residence Bran

Strada Izvorului » Bran, Brașov » Localizare pe hartă
Camere - Marmot Residence Bran
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Marmot Residence este situata la doar 2 km de legendarul Castel Bran intr-o zona linistita,departe de aglomeratia si zgomotul obositor din centru.Aceasta este una dintre singurele pensiuni din Bran care va ofera linistea necesara relaxarii dumneavoastra sau intimitatea dorita,nefiind inconjurata de nici o alta cladire.

Oferim cazare in 8 camere duble,generoase cu pat matrimonial si cu o panorama superba asupra Muntilor Bucegi.Camerele dispun de TV,internet wireless,baie proprie,dus,uscator de par si o terasa generoasa.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Balcon
Facilități baie
Duș
Duș multi-jet
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Ghid turistic
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bran, județul Brașov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Marmot Residence Bran din Bran, județul Brașov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Marmot Residence Bran? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!