Vila Luminita

Strada Izvoarelor 99, Sangeorz Bai » Sângeorz-Băi, Bistrița Năsăud » Localizare pe hartă
 „Confort si ospitalitate“
Camere: 14
Total locuri: 30
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Pagina pe Facebook
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Vila Luminita
Tipul unității: Hotel

Situata in centrul orasului Sangeorz-Bai, vis-a-vis de intrarea in parcul orasului, Vila Luminita, ofera cazare in camere de single, double, family.

Singeorz-Bai este un oras situat in partea de nord a Romaniei, in judetul Bistrita-Nasaud, fiind amplasat in partea de sud a Muntilor Rodnei la 50 km de Municipiul Bistrita.

Statutul de statiune balneara a fost castigat la inceputurile secolului XVII-lea, Sangeorz-Bai fiind o statiune balneara cu caracter permanent. Statiunea Singeorz-Bai dispune de numeroase izvoare de ape minerale bicarbonatate, clorate, sodice, calcice, magneziene, care sunt carbonate, hipertonice si izotonice, namol mineral, mofete.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Internet
Servicii și facilități camere
Minibar
Facilități baie
Duș
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Digi Mobil
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sângeorz-Băi, județul Bistrița Năsăud, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Vila Luminita din Sângeorz-Băi, județul Bistrița Năsăud, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Vila Luminita? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!