Suzy

Rodna , Sat Valea Vinului, Nr. 31 » Rodna, Bistrița Năsăud » Localizare pe hartă
 „ ca acasa la bunici “
Camere: 6
Total locuri: 21
Check-in de la: cind
Check-out până la: pana
Sală conferințe
de 25 locuri
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Suzy
Tipul unității: Pensiune

Muntii Rodnei reprezinta cea mai importanta unitate montana din Carpatii Orientali. Masivul, sculptat in roci cristaline rezistente, are o configuratie asimetrica cu vai abrupte si scurte spre nord, lungi si salbatice spre sud, o creasta principala lunga si continua orientata nord-vest, numeroase circuri glaciare, custuri si varfuri abrupte, semete.

Localitatea Valea Vinului este o asezare miniera, situata la altitudinea de 715 m. Este cunoscuta ca o atragatoare statiune balneoclimaterica, cu paduri de molid brazdate de paraie repezi si cristaline.

Pensiunea Suzy se afla in locul numit "La Gatere", la confluenta celor doua paraie: Izvorul Bailor si Izvorul Rosu, la limita Parcului National Muntii Rodnei intr-un peisaj de poveste.

Pensiunea Suzy este compusa din 6 camere, total 21 locuri distribuite astfel:

1 camera dubla cu baie proprie, 1 camera tripla cu baie proprie, 1 camera cu 4 locuri cu baie proprie, 1 camera cu 4 locuri la mansarda cu baie proprie, 1 camera cu 8 locuri la mansarda cu baie proprie,

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Terasă
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Televizor
Activități de relaxare și înfrumusețare
Masaj - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Rodna, județul Bistrița Năsăud, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Suzy din Rodna, județul Bistrița Năsăud, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Suzy? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!