Schimbă pagina →
1 

Cazare în Malin, Bistrita Nasaud
1 pensiuni, hoteluri și vile

Mirela din Malin

6 locuri

Nota 6.8 / 10
· Servicii, facilități, activități  -  Ce v-ar interesa?
Baie proprie
Încălzire centrală
Acoperire Cosmote
Parcare exterioară
Restaurant
Recepție non-stop
mai multe servicii:
Acces la Living
Activități fermă și gos...
Animale de companie tol...
Apel trezire / Wake-up ...
Baie cu vană
Balcon
Bucătărie bio
Cablu TV
Cameră pt. bagaje
Chemare Taxi
Curte
Dormit în fân
Drumeții
Duș

Oferte speciale sponsorizate - idei de vacanță la prețuri abordabile din localitatea Malin, judetul Bistrita Nasaud

Mirela - oferta de cazare
Adresa: Sat Malin Comuna Nuseni
din Malin, judetul Bistrita Nasaud

Cazare Vilă Malin - prețuri mici și oferte speciale

   Inchiriem camere la vila in Comuna Malin si organizam evenimente in aer liber. Locatie deosebit de frumoasa, retrasa ideal pentru a petrece un weekend departe de aglomeratia si poluarea din orase. Oferim servicii familiare si intimitate.  Punctul forte este locatia foarte retrasa.
 Tarif indisponibil
pentru moment
 
Capacitate
max. 6 locuri
Restaurant de
20 de locuri
Schimbă pagina →
1 

Oferte de cazare la pensiuni vile și hoteluri din Malin și din județul Bistrita Nasaud

Plecat.ro vă oferă pachete turistice atractive, idei de vacanță, activități și vă prezintă obiectivele si monumentele turistice din Malin, județul Bistrita Nasaud și împrejurimi.

Căutați o soluție rapidă și accesibilă de cazare în localitatea Malin sau în împrejurimi?

Vă punem la dispoziţie informaţii ajutătoare despre cazări la unităţile de turism de toate tipurile şi categoriile din Malin, Bistrita Nasaud. Impresiile altora despre serviciile, facilităţile, recepţia şi ospitalitatea gazdelor vă vor fi fără îndoială de folos.

O modalitate ingenioasă și rapidă de căutare a ofertelor de cazare în Malin!

Planificați-vă excursia în câțiva pași simpli și rapizi! Plecat.ro vă oferă o modalitate intuitivă de filtrare după servicii, facilități și activități asigurate de unitățile de turism partenere. Doriți să vă cazați la o vilă de o anumită categorie și să dispuneți de o conexiune gratuită la internet? Folosiți opțiunile de filtrare și obțineți o listă finală de unități turistice la nivelul așteptărilor dumneavoastră! Căutați o pensiunea în apropiere de un obiectiv turistic pe care doriți să-l vizitați? Folosiți harta Plecat.ro și modulul Obiective Turistice în Apropiere pentru a vă orienta.

· Cazări în localități apropiate de Malin
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Malin? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Malin Rating: 7.1 out of 10 based on 68 voturi
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte de cazare în Malin Bistrița Năsăud cu toate informațiile necesare pentru pregătirea concediului sau sejurului dumneavoastră: hoteluri, vile și pensiuni ieftine, servicii, facilități, activități de vacanță precum și o hartă interactivă a obiectivelor turistice în Malin Bistrița Năsăud și împrejur. Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră. Pe plecat.ro vă invităm să vă faceți valiza și să plecați într-un voiaj virtual