Rustica

str.Silhoasa , nr.13 » Lunca Ilvei, Bistrița Năsăud » Localizare pe hartă
Camere - Rustica
Tipul unității: Pensiune

Situata in partea superioara a comunei Lunca Ilvei, la poalele padurilor de brazi, Pensiunea Rustica este formata din doua nivele, parter si etaj, amenajate rustic, cu specific local , cu obiecte si decoratiuni utilizate in trecut inn casele taranesti, cu mult lemn si tesaturi si decoratiuni traditionale.

La parter este amenajat un restaurant rustic cu toate elementele specifice zonei.Aici veti gusta meniuri traditionale preparate pe baza de produse naturale , proaspete, achizitionate din gospodariile localnicilor.

Lunca Ilvei este situata in valea in care cele trei "tari" se unesc , unde Bucovina imbratiseaza Ardealul, unde Maramuresul se atinge cu valea Bargaului , o zona ideala pentru turismul rural , pe cursul superior al Vaii Ilva.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Servicii și facilități camere
Panoramă, privelişte
Încălzire centrală
Facilități baie
Baie proprie
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Lunca Ilvei, județul Bistrița Năsăud, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Rustica din Lunca Ilvei, județul Bistrița Năsăud, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Rustica? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!