Popasul Haiducilor

Str. Principala, Nr. 13C, DN17C » Fiad, Bistrița Năsăud » Localizare pe hartă
Camere: 11
Apartamente: 1
Total locuri: 22
Check-in de la: 12
Check-out până la: 12
Restaurant de
24 de locuri
Camere - Popasul Haiducilor
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Popasul Haiducilor este situata într-o zona aflata la începutul dezvoltarii ei turistice, cu potential natural de exceptie, cu un pitoresc aparte, curata din punct de vedere al mediului înconjurator existent, cu peisaje mirifice si posibilitati multiple de agrement. In cazul in care cautati linistea, bucuria desfatarii simturilor cu peisaje mirifice si cele mai bune bucate gatite dupa retete traditionale, alegeti sa petreceti cele mai frumoase clipe la Pensiunea „Popasul Haiducilor” din Fiad.

Cazare în 6 camere matrimoniale, 4 camere cu doua paturi si un apartament cu un design deosebit. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu baie modern utilata, frigider si TV si cu balcoane de unde puteti admira un peisaj încântator.

Popasul Haiducilor pune la dispozitia clientilor două restaurante care oferă intimitate şi unde puteţi servi mâncăruri tradiţionale şi cu specific internaţional deservite de bucătari cu experienţă care gătesc după reţete consacrate sau originale.

Popasul Haiducilor poate fi locul perfect pentru intalniri de afaceri sau placere.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Recepție non-stop
Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Panoramă, privelişte
Facilități baie
Baie proprie
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Fiad, județul Bistrița Năsăud, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Popasul Haiducilor din Fiad, județul Bistrița Năsăud, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Popasul Haiducilor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!