Old Sheriff

Bistrita, Cart. Unirea 252A » Bistrița, Bistrița Năsăud » Localizare pe hartă
Camere - Old Sheriff
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Old Sheriff din Bistrita va ofera cazare la preturi avantajoase cuprinse intre 100 RON/camera/noapte si 150 RON/camera/noapte, cu reduceri in functie de perioada pe care doriti sa o petreceti la noi.

Pensiunea Old Sheriff dispune la parterul cladirii de 8 camere, insumand 20 locuri. Dotari: televizor, temperatura reglabila, uscator de par, internet wireless, roomservice, parcare iluminata si supravegheata video.Este permis accesul cu animale de companie.

Pensiunea Old Sheriff are parcare iluminata si supravegheata video. Cele 8 camere de la parterul cladirii, insumand 20 locuri, prezinta avantajul de a oferi acces usor persoanelor virstnice si cu dizabilitati locomotorii.

Restaurantul pensiunii Old Sheriff situat la parterul cladirii, are o capacitate de 150 de locuri si este decorat de specialisti in domeniu, surprinzandu-va printr-un ambient elegant si primitor. Aici puteti organiza mese festive, alegand un meniu propus de bucatarii nostri sau unul stabilit impreuna cu dumneavoastra. Alte facilitati ale restaurantului:aer conditionat si extractoare de fum,salon pentru nefumatori, program nonstop.Bucataria dispune de dotari profesioniste,iar personalul nostru va ofera intr-un timp eficient preparate traditionale si specialitati ale casei.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Plata cu cardul
Servicii și facilități camere
Room-service
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Orange
Imprimantă - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bistrița, județul Bistrița Năsăud, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Old Sheriff din Bistrița, județul Bistrița Năsăud, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Old Sheriff? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!