Hotel Krone

Str Granicerilor Nr 5 » Bistrița, Bistrița Năsăud » Localizare pe hartă
Camere: 42
Total locuri: 84
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
50 de locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Hotel Krone
Tipul unității: Hotel

Hotel Krone este situat in inima Bistritei, in apropierea centrelor de interes istoric si cultural, la distanta mica de banci, centre comerciale si statii de carburanti. Cu eleganta si personalitate memorabila, Hotel Krone se remarca prin atitudinea impecabila a unei echipe performante, dedicate conceptului ce defineste calitatea.

Intrucat fiecare calatorie este o experienta unica, va invitam in universul nostru de confort si valoare!!

Situat la ultimele nivele ale unei cladiri recent renovate Hotel Krone va pune la dispozitie un numar de 10 camere duble si 34 camere twin, cat si sala de fitness.

Camerele va ofera o priveliste minunata, iar mobilierul ales cu bun gust de catre personal specializat va ofera un maxim de confort. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, aer condiţionat, televizor, tvcablu, internet si telefon.

De asemenea, hotelul va pune la dispozitie lift si parcare.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Lift / Ascensor
Parcare exterioară
Plata cu cardul
Restaurant
Închiriere mașină
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Cablu TV
Telefon
Televizor
Activități de relaxare și înfrumusețare
Sală de fitness
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bistrița, județul Bistrița Năsăud, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Krone din Bistrița, județul Bistrița Năsăud, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Krone? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!