Minerva

Str. Compozitorilor, Nr. 2 » Bistrița, Bistrița Năsăud » Localizare pe hartă
Camere - Minerva
Tipul unității: Hotel

Localizat la intrarea în orasul Bistrita, într-o zona linistita, cu acces de pe pe drumul de centura, hotelul “Minerva” va pune la dispozitie 12 camere si 4 apartamente dotate conform standardelor Uniunii Europene. Lânga hotel se afla o parcare pentru autoturisme si camioane supravegheata video 24 din 24h. În apropierea hotelului (50 m) se afla benzinaria “Luk Oil”.

Hotel Restaurant - Minerva organizeaza mese festive (120 pers),nunti botezuri etc. In camere:

telefon, internet, minibar ,

In restaurant

meniuri traditionale, meniuri internationale, bauturi,

Hotelul "Minerva" pune la dispozitia clientilor 56 locuri in apartamente, camere cu pat matrimonial, camere cu doua paturi dotate corespunzator.

Oferim locuri de cazare pentru grupuri turistice , participanti la simpozioane, conferinte si orice tip de activitate culturala, politica, sociala.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Norvegiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Piscină descoperită - platit
Recepție non-stop
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Telefon
Activități agroturistice
Foc de tabără
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bistrița, județul Bistrița Năsăud, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Minerva din Bistrița, județul Bistrița Năsăud, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Minerva? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!