Bistrita

Piata Petru Rares Nr. 2 » Bistrița, Bistrița Năsăud » Localizare pe hartă
 „Day and night at your service...“
Camere: 45
Apartamente: 1
Total locuri: 90
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
180 de locuri
Sală conferințe
de 100 locuri
Camere - Bistrita
Tipul unității: Hotel

Hotel Bistrita situat in centrul istoric al orasului, cu o experienta de peste 20 de ani in industria ospitalitatii, va pune la dispozitie 90 de locuri de cazare astfel: 26 camere twin, 18 camere duble si 1 apartament.

Principalul avantaj al hotelului este amplasarea centrala, care ofera acces facil, distante foarte mici( de mers pe jos) la principalele puncte de interes din oras: Biserica Evanghelica, Complexul "Sugalete", Centrul Cultural Municipal Bistrita, Muzeul Judetean, Sinagoga din Bistrita, Sala Polivalenta Bistrita, Stadionul Gloria Bistrita, zona pietonala.

Personalul hotelului sta la dispozitia clientilor pentru a organiza cat mai bine sederea acestora, oferind servicii de rezervare pentru diverse evenimente culturale, organizarea de excursii si vizite asistate de un ghid turistic.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Cameră pt. bagaje
Servicii și facilități camere
Balcon
Room-service
Seif
Televizor
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bistrița, județul Bistrița Năsăud, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Bistrita din Bistrița, județul Bistrița Năsăud, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Bistrita? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!