Cazare Coada Lacului Lesu - Vila Izvor

Sat Vacanta Coada Lacului Lesu » Valea Iadului, Bihor » Localizare pe hartă
Camere: 5
Total locuri: 12
Check-in de la: 15:00
Check-out până la: 12:00
Camere - Cazare Coada Lacului Lesu - Vila Izvor
Tipul unității: Cabană
GPS decimal: 800 / 800
GPS grade   : 800° 0' 0" / 800° 0' 0"

Vila Izvor este situată în satul de vacanţă Coada Lacului Leşu, pe valea Guga, într-o zonă liniştită la poalele munţilor Apuseni, in apropierea Lacului Leşu. Cadrul natural şi rustic, face ca un sejur petrecut aici să lase cele mai plăcute amintiri! Frumuseţea satului de vacanţă cu muntele sălbatic, ineditul pădurilor de conifere, aerul puternic ionizat şi condiţiile optime de cazare oferite în orice anotimp de către cabana Vila Izvor sunt tot ce vă puteţi dori de la o vacanţă petrecută la munte!

Lacul Leşu este un lac de acumulare, cu o suprafaţă de 148 ha şi cu un volum de apă de 28, 2 milioane metri cubi dat în folosinţă din anul 1973. Ca urmare a existenţei sale s-a format în decursul anilor satul de vacanţă Coada Lacului. Zona s-a dezvoltat din punct de vedere turistic prin cabane, vile şi pensiuni care adăpostesc anual sute de turişti. Pe timpul verii, CLacului este punctul de plecare ideal pentru incursiuni în sălbăticia Munţilor Apuseni, iar multitudinea de trasee satisfac exigenţele oricăror doritori de trasee montane, de la cei amatori de trasee dificile până la cei care doresc doar o plimabre liniştită.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Terasă
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Frigider
Leagăn pt. copii
Încălzire centrală
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Valea Iadului, județul Bihor, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Cazare Coada Lacului Lesu - Vila Izvor din Valea Iadului, județul Bihor, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Cazare Coada Lacului Lesu - Vila Izvor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!