DELIA

CartierVerdi, Băile Felix 120, Romania » Băile Felix, Bihor » Localizare pe hartă
Camere - DELIA
Tipul unității: Vilă

Doriti sa va petreceti concediul in mijlocul unei oaze de verdeata si de liniste?

Cazarea in Baile Felix la Vila Delia din incinta Cartierului Verdi, este locul ideal pentru petrecerea unor concedii placute si odihnitoare.

Frumoasa si eleganta, situata la doar cateva minute de centrul statiunii Baile Felix, Vila Delia este amenajata intr-un mod placut, oferindu-va o priveliste de neuitat si clipe minunate de relaxare.

Vila Delia din Baile Felix va intampina intr-un cadru intim punandu-va la dispozitie patru camere duble dotate cu aer conditionat, televizor, camera cu baie. De asemenea pentru recreere pensiunea va sta la dispozitie cu o masa de biliard pentru a petrece clipe de neuitat alaturi de cei dragi. La Vila Delia puteti beneficia si de piscina din cadrul Complexului Verdi.

Doriti sa aveti un concediu de o calitate superioara? Nu ezitati!

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Televizor
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile Felix, județul Bihor, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la DELIA din Băile Felix, județul Bihor, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la DELIA? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!