Casa Ardelean

Str. Primaverii Nr. 17 » Băile Felix, Bihor » Localizare pe hartă
Camere - Casa Ardelean
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Casa Ardelean, este situata in Statiunea Baile Felix, pe strada primaverii nr.17, vizavi de Strandul Felix(fost Strandul Mare) si la baza dealului unde este situat Hotelul Crisana.

Pensiunea Casa Ardelean dispune de camere moderne si spatioase, toate cu pat matrimonial,frigider in camera, bai proprii, televizor si cablu TV. Turistii au acces la bucatarie dotata cu aragaz, frigider, vesela, cafetiera, etc. In curte este loc amenajat pentru foc si gratar. Pentru turistii cu masini proprii se asigura parcarea acestora in curte (9 loc).

Preturile sunt negociabile in functie de perioada de cazare si durata sejurului.

Pentru turistii care dispun de un aparat GPS, pentru a ne gasii mai usor am pregatit coordonatele la care putem fi gasiti - Pozitia GPS N 46,99286 si E 21,97993

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Plata cu cardul
Servicii și facilități camere
Televizor
Activități sportive și de agrement
Remi / Rummy
Teren de fotbal - platit
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile Felix, județul Bihor, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Ardelean din Băile Felix, județul Bihor, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Ardelean? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!