CASA VERONICA

Baile Felix nr. 9 » Băile Felix, Bihor » Localizare pe hartă
Camere - CASA VERONICA
Tipul unității: Pensiune

Situata într-una din zonele selecte ale Statiunii Baile Felix, ferita de forfota centrului aglomerat, Casa Veronica si-a deschis portile ca raspuns la nevoia de a satisface exigentele unor oaspeti pretentiosi, care prefera intimitatea si confortul unei pensiuni cochete, în locul unei cazari hoteliere.

Casa Veronica beneficiaza de un amplasament privilegiat, în imediata apropiere a strandurilor Felix, Apollo, Crisana si Somes / Mures, la doi pasi de centrul statiunii si lacul cu nuferi.

Cele 10 dormitoare sunt mobilate si decorate cu o deosebita grija în armonie cu stilul arhitectonic al cladirii pentru a va oferi un maximum de confort si a creea o atmosfera placuta si relaxanta. Confortul dumneavoastra este întregit de dotarea cu televizoare LCD conectate la televiziunea prin cablu, internet, telefon, minibar.

Locatie noua in peisajul restaurantelor din Baile Felix, Restaurantul Casa Veronica va intampina cu mancaruri traditionale romanesti, precum si cu delicioase specialitati internationale, preparate de bucatari iscusiti.

Sala de conferinte reprezinta locul ideal pentru organizarea de conferinte, simpozioane, intalniri de afaceri, seminarii, conferinte de presa, petreceri si orice alte evenimente.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Cablu TV
Frigider
Facilități baie
Baie proprie
Servicii tehnice, dotări business
Xerox, copiator - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile Felix, județul Bihor, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la CASA VERONICA din Băile Felix, județul Bihor, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la CASA VERONICA? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!