Smarald

Ieşirea Din Băile Felix Spre Deva, Pe Dn E 79 (1 Km Distanţă) » Băile Felix, Bihor » Localizare pe hartă
Camere - Smarald
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Smarald se gaseste într-un loc fascinant în care elementele primordiale ale naturii, apa, aerul si pamântul se regasesc în cea mai pura forma.

Este acel loc pe care daca te hotarasti sa-l alegi ca destinatie de vacanta, vei constata ca relaxarea se îmbina perfect cu descoperirea unor locuri binecuvântate, cu un farmec aparte.

Daca în latina felix înseamna fericit, atunci cu siguranta în româna, Baile Felix, reprezinta paradisul apelor termale.

Pensiunea Smarald se afla la iesirea din Baile Felix spre Deva, pe DN E 79 (1 km distanta) , într-o zona colinara de paduri de fag si stejar.

Pensiunea Smarald dispune de 18 locuri de cazare, împartite în camere cu pat matrmonial si camere cu doua paturi, toate camerele dispunând de cele mai moderne facilitati: TV color cu cablu, Internet wireless, baie cu dus, balcon, încalzire centrala.

Atunci când am conceput-o, ne-am gândit la totul ca la o poveste... de la tablourile de pe pereti... la nuanta si stralucuirea lampii... la mobilierul din lemn masiv de nuc... la canapelele si fotoliile din living, desprinse parca dintr-o alta epoca... am încercat sa cream un mediu care sa spuna o poveste, sa capteze atentia oaspetelui, sa îl faca sa doreasca sa revina, am încercat sa combinam atmosfera prieteneasca de acasa cu noutatea.

Doar pretul este parca singurul care face punte cu realitatea, dar,chiar si acesta este unul de poveste, stabilit în limita rezonabilului. Iata doar câteva din arumentele cu care speram ca v-am convins ca, indiferent daca doriti sa petreceti o vacanta sau sa organizati o reuniune de afaceri, noi suntem într-adevar alegerea cea mai potrivita!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Grădină
Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Panoramă, privelişte
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile Felix, județul Bihor, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Smarald din Băile Felix, județul Bihor, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Smarald? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!