Eco

Baile 1Mai » Băile Felix, Bihor » Localizare pe hartă
Camere: 4
Total locuri: 10
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 11:30
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Eco
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Eco ,este un loc de cazare ,odihna si agrement, situata foarte bine ,intr-un loc cu multa liniste ,intre cele doua statiuni balneare Baile Felix-strand Apollo cca 10min/mers pe jos si Baile 1Mai –strand Venus cca 5min/mers pe jos.

Accesul la locatie se poate face pe trei cai:pe soseaua E79 cu incadrare spre Baile 1 Mai,cu autobus -pl capat linie de Oradea( statia magazin Penny ) coborare statia strand Venus(5 min.pe jos),cu trenul din gara Oradea pana la halta Rontau (de la halta 10 min.pe jos).

Cazare Eco,pentru ca ne incadram in linia Ecologica:cladirea este construita pe structura de lemn si materiale Ecologice, apa folosita este din fantana proprie si este filtrata , avand o puritate ridicata de pana la 90%.Incalzirea apei se face cu panouri solare.

Paturile sunt din lemn de brad, saltelele sunt speciale din cauciuc natural si fibra de nuca de cocos :aceste lucruri va asigura un somn linistit si odihnitor.

Solutiile folosite la curatenie si intretinerea locatiei sunt Ecologice.

Linistea si aerul f .curat , asigurat de padurea din apropiere , plus o priveliste minunta vazuta de pe terasele noastre , te fac sa uiti de grijile cotidiene . La noi mai puteti vedea (si auzi )fazani si caprioare,in mediul lor natural.

Accesul catre zonele de agrement este usor-calarie cca.10min/auto,zbor cu parapanta cca15min/auto,plimbari pe jos/bicicleta in padure pe este alei amenajate

Limbi străine vorbite la recepție » Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Televizor
Activități sportive și de agrement
Rafting - platit
Activități agroturistice
Cai de călărie
Livadă / Pădure
Poney
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile Felix, județul Bihor, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Eco din Băile Felix, județul Bihor, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Eco? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!