Vital Felix

Principala 125, Pavilionul 5 » Băile Felix, Bihor » Localizare pe hartă
Camere: 29
Apartamente: 4
Total locuri: 70
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
50 de locuri
Sală conferințe
de 30 locuri
Camere - Vital Felix
Tipul unității: Hotel

Vital este mai mult decât un hotel situat în una dintre cele mai renumite zone balneoclimaterice din România.

Orice variantă de acomodare veţi alege, aveţi garanţia unei vederi spre spaţiile verzi care înconjoară locaţia hotelului. Spaţiile de cazare sunt în număr de 29 camere, dintre care 23 funcţioneaza în regim single sau double, 2 garsoniere cu capacitate de până la 3 persoane (2 adulţi + 1 copil) şi 4 apartamente cu capacitate de 4 persoane (2 adulţi + copii).

Camerele hotelului Vital sunt atât pentru fumători cât şi pentru nefumători. Camerele pentru fumători au balcon iar cele pentru nefumători au A/C dar nu au balcon.

Doriţi să vă organizaţi o conferinţă sau un team building? Aveţi la dispoziţie o sală special amenajată, având în dotare echipament tehnic de ultimă generaţie, acces la internet, şi un spaţiu pentru pauze conceput astfel încât să vă puteţi bucura de momentele libere ale muncii Dvs. – cu acces spre terasa proprie sălii.

Pentru un team-building, nu uitaţi de opţiunea unui bar cu circuit închis, destinat exclusiv grupului Dvs. Sau, puteţi alege să faceţi o plimbare cu bicicleta prin statiune.

Dar să nu uităm de spaţiul de relaxare: 2 piscine exterioare (pe timpul verii) + 1 piscină interioară (pe timpul iernii) sunt accesibile 24/24h pentru oaspeţii noştri, fiind deservite de un bar exterior, cu o terasă cu separeuri. Iar confortul Dvs. este pentru noi cel mai important lucru… de aceea aveţi special pentru accesul la piscine zone dedicate de vestiar, toalete şi duşuri. Apa din piscine este apa naturala clorinata,nu geo-termala.

Nu în ultimul rând, în baza de tratament a hotelului Vital veţi avea acces la proceduri de kineto / lasero / aqua / electro şi magneto-terapie. În plus, ce poate fi mai relaxant şi mai vitalizant decât un masaj, un duş subacval, sau Jacuzzi şi saună?

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Telefon
Facilități baie
Baie cu vană
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile Felix, județul Bihor, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Vital Felix din Băile Felix, județul Bihor, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Vital Felix? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!