Regal Baile 1 Mai

Haieu Nr. 106, Baile 1 Mai » Băile 1 Mai, Bihor » Localizare pe hartă
Camere - Regal Baile 1 Mai
Tipul unității: Pensiune

Aer curat, liniste, relaxare si ospitalitate, pe toate le gasesti la Pensiunea Regal Baile 1 Mai (fosta Casa Banc). Este locul ideal pentru a petrece clipe minunate alaturi de cei dragi, pentru petrecerea concediilor, a week-end-urilor, aniversarilor sau a sarbatorilor. Pensiunea este situata la intrare in Baile 1Mai, pe partea stanga, accesul facandu-se pe langa Pensiunea Porojan.

Structurata pe doua nivele, dispune de 6 camere cu pat matrimonial si bai proprii, living cu loc de servit masa si o bucatarie moderna complet utilata. La cerere, se poate asigura pat suplimentar. Cunoscand necesitatile famiilor cu copii, proiectul nostru este ca la primavara sa va oferim un loc de joaca modern si o terasa spatioasa cu barbeque.

Pentru petrecerea timpului va recomandam sa va bucurati de noul parc acvatic Aqua President, unde clientii pensiunii noastre au o reducere de 50% la acces. Parcul functioneaza cu apa termala si asigura relaxarea si distractia intregii familii .

Oferim reduceri de pret pentru grupuri care inchiriaza toata pensiunea, iar clientii fideli vor fi rasplatiti cu alte reduceri.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Terasă
Servicii și facilități camere
Frigider
Televizor
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile 1 Mai, județul Bihor, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Regal Baile 1 Mai din Băile 1 Mai, județul Bihor, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Regal Baile 1 Mai? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!