Aqua

Str Principala Nr. 11B » Băile 1 Mai, Bihor » Localizare pe hartă
 „Mai mult decat te astepti!!“
Camere: 24
Apartamente: 4
Total locuri: 50
Check-in de la: 16:00
Check-out până la: 10:00
Restaurant de
100 de locuri
Sală conferințe
de 40 locuri
Camere - Aqua
Tipul unității: Hotel

Hotelul Aqua este un hotel nou, cochet si linistit cu 50 de locuri dispuse in 20 de camere si 4 apartamente, dotate cu bai cu bideu, dus, uscator de par, uscator de prosop.

Camerele au balcoane, internet, telefon, aer conditionat, minibar, tv-LCD sunt spatioase, curate , cu un design modern.

Hotelul dispune de bar, restaurant, terasa, sala de conferinte de 40 de locuri si parcare inchisa si pazita.

Clientii hotelului care cumpara pachetele de vacanta beneficiaza de intrare gratuita la baza de agrement din apropiere(5minute de plimbare) care dispunde de piscine interioare, exterioarae, sauna, sala de fitness, Aquagym, scoala de inot pentru copii, loc de joaca pentru copii

Hotelul Aqua va pune la dispozitie personal calificat si servicii de care puteti beneficia in timpul vacantelor petrecute aici. Efectul benefic al apelor termale din statiune a fost descoperit cu foarte multi ani in urma.

Primele tratamente care se faceau erau cu namolul extras de pe fundul albiei paraului Peta si din jurul izvoarelor termale. Acesta era aplicat direct pe partile dureroase ale corpului si asa s-a descoperit efectul de vindecare si ameliorare a bolilor reumatice.

In plus, la Hotel Aqua veti gasi in curand tratamente SPA (Salute Per Aqua) care va vor ajuta sa redobanditi starea de bine si echilibrul. Spa-ul este asociat cu notiunea de echilibru si relaxare care difera de centrul de frumusete, unde in primul rand mergem pentru infrumusetare. Chiar daca daca cele doua sunt complementare, nu fac totusi parte din acelasi registru.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Seif
Senzori de fum
Activități sportive și de agrement
Închiriere biciclete
Activități de relaxare și înfrumusețare
Saună
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Orange

    "Va aflati in Bihor,doriti sa popositi intr-un loc nou ,cu toate dotarile ,dar totusi linistit si cochet?! Nimic mai simplu,noi va putem ajuta ,facandu-va o sugestie. Baile 1 Mai,hotel Aqua. Cumparati bilete de vacanta si beneficiati de intrare gratuita la baza de agrement,aflata la doar 5 minute distanta. Un click va desparte de aflarea tuturor detaliior despre cazare si un like ne doveste ca ati citit si v-a tentat :)"

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile 1 Mai, județul Bihor, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Aqua din Băile 1 Mai, județul Bihor, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Aqua? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!