Complex Hotelier Wellness & Spa Perla

Baile 1 Mai, Nr. 65/b, Oradea » Băile 1 Mai, Bihor » Localizare pe hartă
 „Placere - eleganta - relaxare - liniste - ambianta“
Camere: 56
Apartamente: 8
Total locuri: 120
Check-in de la: 16:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
160 de locuri
Sală conferințe
de 200 locuri
Camere - Complex Hotelier Wellness & Spa Perla
Tipul unității: Hotel

Hotel Perla 1 Mai - servicii de calitate intr-o ambianta relaxanta

Cu o amplasare privilegiata in statiunea balneo-climaterica Baile 1 Mai, Complexul hotelier Wellness & Spa Perla va asigura tot confortul necesar pentru refacere, dar si pentru incheierea unei afaceri.

Daca planuiti o plimbare, o cina romantica, o aniversare, un weekend in familie, Complexul Perla este solutia ideala!

Camerele spatioase si confortabile, amabilitatea si profesionalismul personalului si serviciile de calitate sunt garantiile unui sejur reusit in hotelul nostru. Cele 24 de camere cu paturi twin sunt dispuse pe al doile nivel si sunt dotate cu balcoan frantuzesc. Fiecare dintre este dotată cu minibar, radio cu ceas, telefon cu linie nationala si internationala, televiziune prin cablu, internet wireless, cu loc sanitar сu cabina duş ,uscător de păr şi halate de baie. Se poate oferi şi pat de copilaş, dacă a fost notificat dinainte.

Restaurantul se remarcă prin eleganţă şi stil, în armonie cu întreg Complexul hotelier PERLA. Un meniu rafinat din bucătăria tradiţională românească şi internaţională, însoţit de băuturi fine, vine să completeze orice eveniment sau întâlnire de afaceri. Fie că luaţi masa cu prietenii sau doriti o cină romantică, fie că sunteţi la o întâlnire de afaceri, aici veţi găsi locul ideal pentru oricare dintre ele.

Partea de Wellness a Centrului este un izvor de vitalitate şi defineşte un nou stil de viaţă. Relaxare, încărcare deplină cu energie şi răsfăţ pentru corp şi suflet, iată ce oferă: 2 bazine interioare cu apa termala,2 jacuzzi interioare cu apa termala, 1 bazin semiolimpic exterior cu apa termala (25 metri lungime si 2 metri adancime) , 1 bazin exterior de dimensiuni normale cu apa termala, 1 bazin exterior pentru copii cu apa termala (0.5 metri), 1 sauna turceasca (baia de aburi), 1 sauna finlandeza (sauna uscata), coafor, cosmetica .

Centrul Wellness & Spa PERLA este dedicat celor pentru care sănătatea trupului şi a sufletulului contează.

Aparatura de ultimă generaţie, serviciul impecabil al personalului calificat, atent selectat, face din Complexul Hotelier Wellness & Spa PERLA, locul renaşterii trupului tău.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Spaniolă • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare interioară
Serviciu de călcat îmbrăcăminte - platit
Închiriere mașină
Activități sportive și de agrement
Masă de biliard - platit
Activități de relaxare și înfrumusețare
Spa
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile 1 Mai, județul Bihor, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Complex Hotelier Wellness & Spa Perla din Băile 1 Mai, județul Bihor, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Complex Hotelier Wellness & Spa Perla? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!