Casa De Vacanta Eva

Sat Badeni, Nr. 124A » Stoenești , Argeș » Localizare pe hartă
Camere: 5
Total locuri: 12
Check-in de la: 12-14
Check-out până la: 09-11
Pagina pe Facebook
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Casa De Vacanta Eva
Tipul unității: Vilă

Casa De Vacanta Eva este situata in comuna Stoenesti,judetul Arges la 18 km de orasul Campulung Muscel intr-o zona montana deosebita pe cursul superior al riului Dambovita ideal pentru pescuitul sportiv la pastrav,kayak canoe.Vf. Leaota si muntele Priseaca cunoscut pentru curentii optimi practicarii zborului cu parapanta se afla in apropiere, schitul Cetatuia Negru Voda, Manastirea Namaiesti,Casa memorială George Toparceanu,Mausoleul Mateias, Crucea lui Mihai Viteazu,fac din zona noastra un loc perfect pentru petrecerea unui sejur perfect in orice anotimp.

Vila este dispusa pe o suprafata de 600 mp compartimentata astfel:

PARTER: sala de mese 50 mp, sala de biliard, bar, bucatarie ultra moderna complet echipata pusa la dispozitia clientilor, terasa inchisa.

ET. 1 : 3 dormitoare duble din care unul cu pat suplimentar,balcoane,living,3 bai cu cabine hidro

ET. 2: 2 dormitoare duble din care unul cu pat suplimentar ,balcoane,o baie cu cabina hidro, living.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Terasă
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Panoramă, privelişte
Activități agroturistice
Vie și degustare de vinuri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Stoenești , județul Argeș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa De Vacanta Eva din Stoenești , județul Argeș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa De Vacanta Eva? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!