Piatra Craiului

Sat Satic, Comuna Rucar, culoar Rucar Bran, jud Arges » Rucăr , Argeș » Localizare pe hartă
Camere: 9
Total locuri: 20
Check-in de la: 14:30
Restaurant de
28 de locuri
Sală conferințe
de 28 locuri
Camere - Piatra Craiului
Tipul unității: Pensiune

Casa de vacanţă, Pensiune Piatra Craiului se află în satul Sătic, Com. Rucăr, la km 7 de la culoarul Rucăr - Bran. Drumul este pietruit si traverseaza spectaculoasele Chei ale Dâmboviţei si duce până la Barajul Pecineagu. Pensiunea este situata exact la coada lacului Sătic vizavi de Vf. Pietricica.

Zona este situată la graniţa dintre Muntenia cu Transilvania pe latura vestică a M-ţilor Piatra Craiului iar Cabana noastră este situată într-o zonă liniştită şi retrasă (cea mai apropiată locuinţă este la 200m distanţă), fiind înconjurată de brazi şi o vedere directă către Vf. Pietricica.

Curtea se desfaşoară pe o suprafaţă de 1000mp, în care am amenajat şi un mic loc de joacă pentru copii cu tobogan, leagăne şi balansoar, dar şi un leagăn din lemn de brad, în care să vă relaxaţi şi să admiraţi priveliştea încantătoare.

Ca să vă răcoriţi vă punem la dispoziţie foişorul care oferă o atmosferă tradiţională şi racoroasă ce vă îmbie să degustati o ţuică şi branzeturi din partea zonei.

In curte mai avem un ansamblu dintr-o bucătarie tradiţională din căramidă compusă dintr-un grătar, o plită tradiţională la care puteţi pregăti o mămăligă la ceaun şi un cuptor de lemne pentru pâine si plăcinte.

Pensiunea Piatra Craiului re în dotare 9 camere şi o capacitate de 20 locuri de cazare, dispuse pe doua etaje.

La primul etaj sunt 5 camere şi restul de 4 camere sunt la al doilea etaj, care este de fapt o mansardă.

Parterul este compus din bucătaria mare a pensiunii, o bucătarie mai mică pentru diverse minuturi, o sală de mese cu 28locuri şi o baie de serviciu.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Balcon
Camere pt. fumători
Fier de călcat
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Activități agroturistice
Cai de călărie
· Despre Piatra Craiului pe Profilul de Facebook al Plecat.ro

    "Vreti sa va rupeti de cotidian,sa simtit aerul curat de munte,sa petreceti cateva zile departe de stresul cotidian? Casa de vacanta Piatra Craiului este locul potrivit in acest caz. Un singur click va ajuta sa aflati cat mai multe detalii."

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Rucăr , județul Argeș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Piatra Craiului din Rucăr , județul Argeș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Piatra Craiului? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!