Belegania

St. Belegani Nr. 188 » Oarja, Argeș » Localizare pe hartă
Camere: 7
Total locuri: 14
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 11:30
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Belegania
Tipul unității: Pensiune

Belegania Villa este situata in Oarja, o localitate argeseana de campie aflata la numai cateva minute de Pitesti si alte obiective de interes local, gen Muzeul Golesti.
De asemenenea, pentru cei in drum spre mare ori spre/dinspre Transfagarasan, mare, Bucuresti, Sibiu locatia noastra poate fi un bun popas de tranzit. Oferim cazare in paturi duble si simple.
Alegand Belegania veti descoperi o locatie linistita inconjurata de campuri vaste care in acelasi timp are acces la facilitati moderne construite de a lungul autostrazii din apropiere, gen Jupiter City, Euromall, Pitesti Retail Park.
In bucataria noastra complet echipata veti putea gusta multe produse naturale de tara, din gospodaria proprie sau din zona.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Facilități baie
Duș
Activități agroturistice
Foc de tabără
Pescuit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Oarja, județul Argeș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Belegania din Oarja, județul Argeș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Belegania? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!