PISCUL SOARELUI

Campulung Muscel -Godeni ,Arges » Godeni, Argeș » Localizare pe hartă
Camere - PISCUL SOARELUI
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Piscul Soarelui este asezata in depresiunea Campulungului, la poalele Carpatilor Musceleni, la doar 9 km de Campulung Muscel si 43 km de Pitesti.

Zona deluroasa submontana, extrem de linistita, a carei inaltime nu depaseste 660 – 750m, are culmile impanzite de livezi si cateva palcuri de padure.

Cadrul natural, conditiile excelente, eleganta constructiei si confortul deosebit, recomanda Pensiunea Piscul Soarelui ca un loc perfect pentru relaxare si turism variat in zona Campulung Muscel-Rucar–Bran-Rasnov sau Curtea de Arges-Vidraru...

Pensiunea Piscul Soarelui se afla langa Campulung Muscel spre Curtea de Arges ,are 30 locuri cazare in camere duble sau triple,doua sali de 40 si 20 locuri in living,sala de conferinte si restaurant de 150 locuri ,terase exterioare si la mansarda de 200 locuri .

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Transport auto de la aeroport - platit
Servicii și facilități camere
Room-service
Telefon
Alte servicii și facilități
Bucătărie bio
Activități agroturistice
Pescuit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Godeni, județul Argeș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la PISCUL SOARELUI din Godeni, județul Argeș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la PISCUL SOARELUI? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!