Pensiunea La Valucu

Capatanenii Ungureni » Căpățânenii Ungureni, Argeș » Localizare pe hartă
 „O oaza de liniste si relaxare!“
Prețuri astăzi »
Camera Dubla 70 LEI / noapte   7 camere disponibile Rezervă acum
Camere - Pensiunea La Valucu
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea este situata intr-o zona superba, cunoscuta pentru frumusetea ei, in zona Muntilor Fagaras si te indeamna sa-i calci pragul oferindu-ti, liniste, aer curat, relaxare deplina, te ajuta sa te incarci cu energia necesara.

Amplasata la numai 21 km de orasul Curtea de Arges si la 6 km de Barajul Vidraru, Pensiunea ''La Valucu'' iti pune la dispozitie spatiu de parcare, bucatarie, baie, camere cu pat matrionial si TV, calbu, internet, terasa, gratar, leagan.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Chemare Taxi
Foișor
Recepție non-stop
Servicii și facilități camere
Bucătărie proprie echipată
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Orange
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Căpățânenii Ungureni, județul Argeș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea La Valucu din Căpățânenii Ungureni, județul Argeș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea La Valucu? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!