Alina

Str. Maramureş 2B, Câmpulung » Câmpulung, Argeș » Localizare pe hartă
 „Mai bine ca la mama “
Camere: 5
Apartamente: 1
Total locuri: 12
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
20 de locuri
Camere - Alina
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Alina clasificată ca pensiune urbană la categoria 3 stele va oferă 12 locuri de cazare in camere confortabile cu doua paturi şi un apartament, sala de mese de 16 locuri, bar, bucătărie, terasă şi ... o mica livadă.

Avem o capacitate de 12 locuri, impartite in 4 camere moderne si confortabile (pardoseli din parchet lacuite, acoperite cu covoare de buna calitate), a cate 2 paturi, plus un apartament (are in plus fotolii cu canapea, masuta si un pat matrimonial) .

Fiecare camera este dotata cu :

un grup sanitar propriu (cuva de dus, lavoar , WC si cu dotari specifice ), cu apa calda permanent, cu perdele obturante si obloane din lemn, oferind o atmosfera relaxanta ;, acces la terasa proprie, echipata cu fotolii si masuta din rachita ;, televiziune prin cablu, mobilier de buna calitate., internet WI-FI free,

Sala de mese, cu o capacitate de 16-20 de locuri, dotata cu un mobilier adecvat, de buna calitate, cu un design vesel si modern, ceea ce creeaza o ambianta specifica acestei pensiuni. Va puteti relaxa pe coltarul confortabil, vizionand un film la TV sau…chiar si la DVD Player, ce il punem la dispozitia dumneavoastra, pe langa alte utilitati (de ex., conexiune la internet).

La alegerea dumneavoastra, v-o putem oferi spre inchiriere pentru diverese activitati,petreceri, festivitati sau…chiar si reuniuni de afaceri, noi de ocupandu-ne de organizarea acestora, datoria dumneavoastra este doar aceea de a va simti bine.

Va mai putem oferi spre utilizare si o bucatarie complet echipata cu toate cele necesare( de la aragaz la ingrediente) , sau puteti opta pentru varianta de « autogospodarire », prin care sa va pregatiti pranzul,cina, gratarul.

Avem amenajata o parcare proprie in zona din apropiere, pentru o capacitate de 50% din camerele de cazare, respectiv 4 locuri.

In functie de anotimp, livada in spatele pensiunii, amplasata pe malul unui rau, va va incanta privirea, prin culori si miresme, vara, mirosul de iarba proaspat cosita, primavara, ciripitul pasarelelor, mirosul pomilor infloriti, iarna, intregul peisaj este ca de basm, totul este acoperit de albul imaculat al zapezii ; iar toamna puteti participa chiar si la culesul merelor, prunelor si…chiar si la preparea bine cunoscutei bauturi tuica.

Pe langa turism, va oferim si o oferta de cazare pe o perioda mai lunga timp, unde va veti simti ca in propria dumneavoastra casa, singura diferenta va fi ca noi ne vom ocupa in totalitate de intretinere si tot ce tine de «organizarea » unei case.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Restaurant
Servicii și facilități camere
Televizor
Activități agroturistice
Activități fermă și gospodărie
Livadă / Pădure
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Câmpulung, județul Argeș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Alina din Câmpulung, județul Argeș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Alina? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!