Casa Bratia

Sat Bajesti, Comuna Balilesti » Băjești, Argeș » Localizare pe hartă
Camere - Casa Bratia
Tipul unității: Pensiune

IN CURAND!!!!!!

Pensiunea “Casa Bratia”, situata pe minunata vale a raului Bratia, din satul Bajesti, aflata pe axa Pitesti-Campulung-Brasov, este o pensiune deosebita unde puteti beneficia de un confort la standarde ridicate, bucurandu-va de pitorescul arhitectural al zonei.

Calatorul care a poposit macar o zi in pensiunea noastra primitoare, incercand sa descifreze cateva din tainele naturii si a unei istorii milenare, se va intoarce negresit sa-si umple sufletul de placerile "pe care noi, cei de azi, nascuti in ” cuibul de randunica de la stresina padurii” le traim salasluind intr-un cantec de pasare"

Pensiunea "Casa Bratia" este locul potrivit unde omul isi recapata energia in mijlocul naturii!

Odata cu natura din imprejurimi uitati de grijile cotidiene si veniti sa va relaxati in pensiunea noastra care va pune la dispozitie tot confortul de care aveti nevoie, intr-o atmosfera intima si calduroasa.

In pensiunea noastra se pot organiza nunti, botezuri, petreceri de firma, targuri, zile onomastice.

Gradina de vara are o capacitate de 350 de persoane.

Restaurantul pensiunii are o capacitate de 50 de persoane.

Putem gazdui tabere, excursii, expozitii, stagii, cantonamente, team building-uri si seminarii.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Va asteptam cu drag sa petreceti clipe de neuitat in pensiunea noastra construita cu drag pentru dumneavoastra!

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Cameră pt. bagaje
Terasă
Servicii și facilități camere
Camere pt. fumători
Frigider
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băjești, județul Argeș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Bratia din Băjești, județul Argeș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Bratia? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!