Labai Eurocenter Srl

Str. Calea Aradului Nr. 2 , Dn7 , M43 Langa Drum National » Nădlac, Arad » Localizare pe hartă
Camere - Labai Eurocenter Srl
Tipul unității: Pensiune

Societatea deține 2 pensiuni la intrare in orașul Nădlac , din vama veche pe DN7 / M43 , chiar la șosea . Dispune de 21 camere a cate 2 paturi și două apartamente , și două restaurante unde se poate servi mâncarea tradițională , românească și slovacă .

Pe lângă aceste servicii de cazare emiterm și roviniete pe România, Ungaria, Cehia ,Slovacia ,Slovenia asigurări medicale și traduceri în / din orice limbă .

Rezervări le puteți face la adresa de email kyknivek@gmail.com sau eurolabai@yahoo.com sau la nr.tel. 0040 7425839716 sau 0040257473711

Vă așteptăm cu drag.

Facilități și servicii »

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Nădlac, județul Arad, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Labai Eurocenter Srl din Nădlac, județul Arad, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Labai Eurocenter Srl? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!