Hanul Moara Cu Noroc

Dj792 Km 35+300 » Ineu, Arad » Localizare pe hartă
 „Imi place de nu mai pot, hanul moara cu noroc! “
Camere: 23
Total locuri: 42
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
400 de locuri
Sală conferințe
de 150 locuri
Camere - Hanul Moara Cu Noroc
Tipul unității: Pensiune

“Aici în vale e Moara cu noroc. Ori din care parte ar veni, drumețul se bucură când o zărește din culmea dealului pleșuv, căci […] la moară poate să găsească alți drumeți, ca să nu plece singur mai departe. Și fiindcă aici se opresc toți drumeții, încetul cu încetul s-a făcut bătătură înaintea morii. În cele din urmă arendașul a zidit cârciuma la un loc potrivit, departe de câteva sute de pași de la râuleț […] toate astea sunt semn care-l vestesc pe drumeț că aci locul e binecuvântat.”

“Dacă aruncai privirea împrejur, la dreapta și la stânga, vedeai drumul de țară șerpuind spre culme, iară la vale, de-a lungul râulețului, cât străbate ochiul, până la câmpia nesfârșită, afară de câțiva arini ce stăteau grămadă din jos pe podul de piatră, nu zăreai decât iarbă și mărăcini. La deal valea se strâmtează din ce în ce mai mult; dar aici vederile sunt multe și deosebite: de-a lungul râulețului se întind două șiruri de sălcii și de răchite, care se îndeasă mereu, până se pierd în crângul din fundul văii; pe culmea dealului de la stânga, despre Ineu, se ivește pe ici, pe colo marginea unei păduri de stejar, iară pe dealul de la dreapta stau răzlețe rămășitele încă nestârpite ale unei alte păduri, cioate, rădăcini ieșite din pământ și, tocmai sus la culme, un trunchi înalt, pe jumătate ars, cu crengile uscate, loc de popas pentru corbii ce se lasă croncănind de la deal înspre câmpie.” (Ioan Slavici – Moara cu noroc)

Fericita întâlnire a vechiului cu noul, a utilului cu plăcutul conferă Hanului de astăzi un aer de noblețe, eleganță, rafinament și mister.

Zilele de mâine pline de promisiunile unor senzații nedescoperite încă, sunt motive pentru care Moara cu Noroc încă există.

Vă invităm si vă așteptăm cu drag la Hanul Moara Cu Noroc, unde puteți bea primul cappuccino din vacanță, puteți savura o masă delicioasă plină de tradiție și iubire, iar zâmbetul se va întipări pe fața, în ochii, în sufletul dumneavoastră

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Internet
Parcare exterioară
Piscină descoperită
Plata cu cardul
Recepție non-stop
Restaurant
Sală de conferințe
Serviciu de călcat îmbrăcăminte - platit
Spălătorie - platit
Terasă
Transport auto de la aeroport - platit
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Apel trezire / Wake-up call
Balcon
Cablu TV
Camere pentru nefumători
Fier de călcat
Frigider
Room-service
Senzori de fum
Televizor
Încălzire centrală
Șemineu
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Plajă privată
Remi / Rummy
Închiriere biciclete
Șah / Table
Facilități baie
Baie cu vană
Baie proprie
Duș
Uscător de păr
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Bucătărie bio
Formație de muzică populară
Mâncare tradițională și regională
Sală de petreceri
Activități agroturistice
Livadă / Pădure
Pescuit
Plimbare căruță - platit
Servicii tehnice, dotări business
Acces Fax
Acces la calculator în unitate
Acoperire 3G/4G
Acoperire Cosmote
Acoperire Digi Mobil
Acoperire Orange
Acoperire Vodafone
Imprimantă
Scanner
Xerox, copiator
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Ineu, județul Arad, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hanul Moara Cu Noroc din Ineu, județul Arad, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hanul Moara Cu Noroc? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!