Hotel Coandi

Calea Romanilor, Nr 47 » Arad, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 54
Apartamente: 3
Total locuri: 108
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
160 de locuri
Sală conferințe
de 60 locuri
Camere - Hotel Coandi
Tipul unității: Hotel

Hotelul Coandi din Arad, situat chiar pe vechea granita dintre Ardeal si Banat este prin pozitia excelenta un hotel ideal pentru calatorii de afaceri.

Dotat cu camere spatioase, restaurant de exceptie, internet wireless si teren de tenis, poate fi considerat o baza confortabila pentru a stabili legaturi intre Vestul Europei (prin Ungaria) si orice loc din Transilvania sau Romania.

Stilul classic, dominat de piele naturala si lemn masiv creeaza o atmosfera calda, intregita de serviciile care satisfac deplin necesitatile clientilor, cu o nota dominanta de interes pentru detaliu.

Nou infiintat, Hotelul Coandi dispune de 3 apartamente, 3 suite, 42 camere double si 6 camere single. Hotelul este situat pe malul raului Mures linga podul Traian, inspre Timisoara, la 5 minute distanta de centrul Aradului.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Seif
Senzori de fum
Televizor
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Arad, județul Arad, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Coandi din Arad, județul Arad, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Coandi? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!