Pensiunea Sureanu

Poarta Raiului Nr. 16, 517775 Sugag-Tau, Alba » Tău Bistra, Alba » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Sureanu
Tipul unității: Pensiune

Bucurati-va de o destinatie de vis, inspirata de peisajul extraordinar. Detaseaza-te de oras si vei ajunge cum spune o veche vorba pierduta in timp: ”pe-un picior de plai, pe-o gura de rai”.

Caci in poiana Poarta Raiului se află Pensiunea Sureanu, locul unde cerul atinge pamantul se numeste Muntele Sureanu.

Aici este domeniul skiabil Sureanu la numai 7 minute de pensiune. Imbina relaxarea cu peisaje rupte parca din rai.

Oferim un meniu variat de mancaruri fine de vanat, produse naturale si proaspete din zona Sebeșului, ce sunt servite într-o atmosferă relaxantă și confortabilă.

Răsfățați-vă cu preparatele delicioase ale bucătăriei noastre infuzate cu ingrediente organice și pregătite de bucatarul nostru.

Toate cele 15 camere au baie proprie și pat dublu, apa caldă și căldură non-stop.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Grădină
Servicii și facilități camere
Panoramă, privelişte
Activități sportive și de agrement
Tenis de masă - platit
Șah / Table
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Tău Bistra, județul Alba, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Sureanu din Tău Bistra, județul Alba, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Sureanu? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!