Schimbă pagina →
1 

Pensiuni 4 stele din Sibiu, Sibiu
2 unități disponibile

« [...] iubitorii de istorie ar trebui să-și rezerve câteva zile bune pentru că au ce vedea: de la ziduri și turnuri de apărare, cladiri care acum.. »Citește tot » 
· Servicii, facilități, activități  -  Ce v-ar interesa?
Baie proprie
Încălzire centrală
Internet
Frigider
Parcare exterioară
Aer condiționat
Recepție non-stop
mai multe servicii:
Animale de companie tol...
Baie cu vană
Camere pentru nefumători
Chemare Taxi
Curte
Drumeții
Duș
Foc de tabără
Foișor
Grădină
Grătar / Barbeque
Halat de baie
Jacuzzi

Oferte speciale sponsorizate - idei de vacanță la prețuri abordabile din localitatea Sibiu, judetul Sibiu

Pensiune Carmen - oferta de cazare
Adresa: Str. Podului , Nr. 79 B , Sibiu
din Sibiu, judetul Sibiu

Cazare Pensiune Sibiu - prețuri mici și oferte speciale

   Despre noi! Pensiunea Carmen este o afacere de familie, condusa de un cuplu tanar, Carmen si Sabin Bortan, mereu atent la asteptarile si dorintele celor care le calca pragul pensiunii si dornici sa la faca sederea cat mai placuta. Pensiunea este o constructie noua, realizata prin program Sapard si indeplineste toate standardele UE. Spre deosebire de majoritatea pensiunilor din Sibiu, care sunt c...
Preț pe noapte
începând de la 100 LEI
Capacitate
max. 32 locuri
Pensiunea Maria - oferta de cazare
Adresa: Str. Infratirii, Nr,13 A
din Sibiu, judetul Sibiu

Cazare Pensiune Sibiu - prețuri mici și oferte speciale

   Situata intr-o zona linistita, Pensiunea Maria este o pensiunea eleganta, are rafinament, stil si discretie. O atentie deosebita este acordata crearii unei atmosfere cat mai relaxante, degajate, pe parcursul sederii dumneavoastra. Pensiunea Maria dispune de 14 camere luminoase decorate cu gust si eleganta si va ofera intreg confortul pe care vi-l doriti si il cautati. De asemenea, pensiunea p...
Preț pe noapte
începând de la 130 LEI
Capacitate
max. 26 locuri
Schimbă pagina →
1 

Despre orașul Sibiu

Unul dintre orașele din România în care voi reveni mereu cu plăcere este orașul Sibiu. Am rămas fascinată de istoria orașului când l-am vizitat prima dată. Eram în clasa a VII-a. Mi-au rămas în minte Palatul Brukenthal, Cetatea Sibiului, Turnul Sfatului și Dumbrava încă de atunci și mi-am spus că voi reveni cu drag oricând. Acum, în fiecare an încerc ca măcar 2 zile să poposesc la Sibiu, fiind atrasă de farmecul său aparte, de tradițiile sale conservate foarte bine și decorul istoric și natural deosebit.

Iubitorii de istorie ar trebui să-și rezerve câteva zile bune pentru că au ce vedea: de la ziduri și turnuri de apărare, cladiri care acum sunt monumente istorice, biserici (15 biserici declarate monumente istorice), până la cele 35 de locomotive, 2 macarale şi 2 pluguri cu aburi fabricate între anii 1885 - 1958 care se află în Muzeul de locomotive cu abur. Complexul Naţional Muzeal "ASTRA" cuprinde cea mai vastă structură etnomuzeală din România. În Palatul Brukenthal putem vedea peste 1200 opere din colecția de pictură europeană a Baronului Samuel von Brukenthal, capodopere ale gravurii europene, o colecție de artă decorativă (altare, sculpturi, argintărie laică și de cult (secolele XV-XVIII), sticlărie, covoare orientale şi mobilier), Biblioteca Brukenthal în care găsim peste 280000 de volume. Muzeul Farmaciei, Muzeul de vânătoare, Muzeul de istorie naturală sunt 3 din cele 10 muzee existente în Sibiu care ar trebui să fie incluse în lista noastră de vizite. Pe lângă muzee, Sibiul deține în prezent 2 teatre, o filarmonică, 1 cinematograf, 5 biblioteci și 5 centre culturale fiind o adevărată capitală culturală.

Iubitorii de natură se pot bucura de numeroasele parcuri frumos amenajate dar și de împrejurimile orașului, asezat în depresiunea Cibinului, într-o zonă de câmpie piemontană colinară cu terase ale râului Cibin, care o drenează. În partea de sud-vest depresiunea este înconjurată de munți : la circa 20 km se află Munții Făgărașului, la cca 12 km sunt Munții Cibinului și Munții Lotrului (circa 15 km). În nord și est, teritoriul municipiului Sibiu este delimitat de podișul Târnavelor, care coboară pâna deasupra Văii Cibinului, prin Dealul Gușteriței. În județul Sibiu se găsesc 15 parcuri, monumente sau rezervații naturale aflate la scurtă distanță de oraș.

Iubitorii de artă se pot bucura de un program cultural variat ce include concerte, expoziții, workshop-uri, târguri cu produse handmade și alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase.
Nici doritorii de distracție și recreere nu se pot plânge. De la diverse festivaluri și concerte în aer liber, terase până la cluburi și discoteci.

La 15 km de Sibiu se află și Ocna Sibiului – stațiune care este considerată litoralul Ardealului.
Așadar, dacă nu știați unde să mergeți în vacanță anul acesta, Sibiu poate să reprezinte una dintre obțiuni. Numeroase posibilități de cazare puteți găsi prin intermediul pensiunilor rurale, vilelor sau hotelurilor.

Este bine de știut că există și o rețea de informare digitală prin infochiosc-uri amplasate în incinta Primăriei, în zona Gării, în Turnul Sfatului, în centrul istoric (Piața Mare și str. N. Bălcescu) și în aeroport. Aici găsiți informații utile despre Sibiu cum ar fi : principalele obiective și atracții turistice, harta orașului, evenimentele culturale care au loc în oras cât și programul curselor aeriene, mersul trenurilor, etc

Prin Sibiu trec drumurile europene E 68 (Arad - Sibiu – Brașov) și E 81 (Cluj - Sibiu – Pitești – București) și dispune de un aeroport internațional și un nod de cale ferată foarte bine pus la punct.

de Ina Mazilu, 08/2012
Toate drepturile rezervate Plecat.ro

· Cazări în localități apropiate de Sibiu
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Sibiu? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Sibiu Rating: 7.2 out of 10 based on 70 voturi
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte de cazare în Sibiu Sibiu cu toate informațiile necesare pentru pregătirea concediului sau sejurului dumneavoastră: hoteluri, vile și pensiuni ieftine, servicii, facilități, activități de vacanță precum și o hartă interactivă a obiectivelor turistice în Sibiu Sibiu și împrejur. Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră. Pe plecat.ro vă invităm să vă faceți valiza și să plecați într-un voiaj virtual