Schimbă pagina →
1 

Cazare 2 stele în Bicaz, Neamt
1 pensiuni, hoteluri și vile

Cabana Busteanu din Bicaz

0 locuri

Nota 6.7 / 10
· Servicii, facilități, activități  -  Ce v-ar interesa?
Baie proprie
Încălzire centrală
Frigider
Parcare exterioară
mai multe servicii:
Acces persoane mobilita...
Bucătărie proprie echip...
Dormit în fân
Drumeții
Duș
Fier de călcat
Foc de tabără
Foișor
Grădină
Grătar / Barbeque
Panoramă, privelişte
Parcare interioară
Telefon
Televizor
Zonă de joacă pt. copii
Șemineu

Oferte speciale sponsorizate - idei de vacanță la prețuri abordabile din localitatea Bicaz, judetul Neamt

Cabana Busteanu - oferta de cazare
Adresa: Izvorul Muntelui Nr. 166a
din Bicaz, judetul Neamt

Cazare Vilă Bicaz - prețuri mici și oferte speciale

   La intrarea in statiunea Izvorul Muntelui din BICAZ se afla Cabana BUSTEANU unde gasiti cele mai mici preturi pentru cazare din zona. Va veti convinge si de calitatea serviciilor dupa ce veti privi cateva din pozele de la cabana, din interior sau din exterior dar mai cu seama dupa primirea oferita de fiecare data cand veti poposi la poalele Muntelui Ceahlau.
 Tarif indisponibil
pentru moment
 
Schimbă pagina →
1 

Cazare ieftină în Bicaz, județul Neamt, obiective și activități turistice de sezon

Plecat.ro vă oferă pachete turistice atractive, idei de vacanță, activități și vă prezintă obiectivele si monumentele turistice din Bicaz, județul Neamt și împrejurimi.

Prețuri și Oferte Speciale în Bicaz puse la dispoziția dumneavoastră într-un mod simplu și eficient

Consultați lista noastră de oferte de cazare la vile, pensiuni, hoteluri, moteluri, case de vacanță sau apartamente în regim hotelier din Bicaz, județul Neamt și din împrejurimi, precum și părerile și recomandările clienților care au fost deja în vizită acolo.

Cel mai simplu și eficient mod de găsi cazarea ideală în Bicaz!

Căutați un monument sau obiectiv turistic în această zonă? Harta Plecat.ro vă vine în ajutor prin calculul distanței între pensiune și obiectiv. Preferați o cameră cu încălzire centrală și cu conexiune la internet? Folosiți opțiunile de selecție a facilităților și serviciilor pentru a obține o listă finală de unități de turism. Sperăm să găsiți oferta de cazare pe care o căutați pentru o vacanță relaxantă!

· Cazări în localități apropiate de Bicaz
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Bicaz? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Bicaz Rating: 7.1 out of 10 based on 67 voturi
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte de cazare în Bicaz Neamț cu toate informațiile necesare pentru pregătirea concediului sau sejurului dumneavoastră: hoteluri, vile și pensiuni ieftine, servicii, facilități, activități de vacanță precum și o hartă interactivă a obiectivelor turistice în Bicaz Neamț și împrejur. Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră. Pe plecat.ro vă invităm să vă faceți valiza și să plecați într-un voiaj virtual