Schimbă pagina →
1 

# din Viseu De Sus, Maramures
1 unități disponibile

Casa Melinda din Vișeu De Sus

12 locuri

Nota 6.9 / 10
· Servicii, facilități, activități  -  Ce v-ar interesa?
Încălzire centrală
Internet
Frigider
mai multe servicii:
Acces la Living
Activități fermă și gos...
Cablu TV
Duș
Grădină
Grătar / Barbeque
Livadă / Pădure
Spălătorie
Terasă
Uscător de păr
Închiriere biciclete
Șemineu

Oferte speciale sponsorizate - idei de vacanță la prețuri abordabile din localitatea Vișeu De Sus, judetul Maramures

Casa Melinda - oferta de cazare
Adresa: Viseu De Sus, Str. Florilor, Nr. 9
din Vișeu De Sus, judetul Maramures

Cazare Camere in gazda Viseu De Sus - prețuri mici și oferte speciale

   Va oferim cazare intr-o casa curata si intretinuta. Dispunem de 5 camere duble, 4 bai, parcare si livada amenajata ca spatiu de relaxare. Va asteptam cu drag la Viseu De Sus.
 Tarif indisponibil
pentru moment
 
Capacitate
max. 12 locuri
Schimbă pagina →
1 

Cele mai interesante si echitabile oferte de cazare din Viseu De Sus si din împrejurimi.

Plecat.ro vă pune la dispoziție informații turistice utile care să vă ajute să vă pregătiți vacanța sau excursia din Viseu De Sus, județul Maramures.

Căutați o soluție rapidă și accesibilă de cazare în localitatea Viseu De Sus sau în împrejurimi?

Înainte de a pleca la drum aflați tot ce trebuie știut despre unitățile de turism din Viseu De Sus și atracțiile din județul Maramures. Nu în ultimul rând verificați părerile altora despre o unitățile din zonă, ele vă vor ajuta să luați decizia adecvată nevoilor dumneavoastră.

Vă oferim toate informațiile practice de cazare în localitatea Viseu De Sus!

Planificați-vă excursia în câțiva pași simpli și rapizi! Plecat.ro vă oferă o modalitate intuitivă de filtrare după servicii, facilități și activități asigurate de unitățile de turism partenere. Doriți să vă cazați la o vilă de o anumită categorie și să dispuneți de o conexiune gratuită la internet? Folosiți opțiunile de filtrare și obțineți o listă finală de unități turistice la nivelul așteptărilor dumneavoastră! Căutați o pensiunea în apropiere de un obiectiv turistic pe care doriți să-l vizitați? Folosiți harta Plecat.ro și modulul Obiective Turistice în Apropiere pentru a vă orienta.

· Cazări în localități apropiate de Viseu De Sus
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Viseu De Sus? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Viseu De Sus Rating: 7.2 out of 10 based on 69 voturi
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte de cazare în Vișeu De Sus Maramureș cu toate informațiile necesare pentru pregătirea concediului sau sejurului dumneavoastră: hoteluri, vile și pensiuni ieftine, servicii, facilități, activități de vacanță precum și o hartă interactivă a obiectivelor turistice în Vișeu De Sus Maramureș și împrejur. Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră. Pe plecat.ro vă invităm să vă faceți valiza și să plecați într-un voiaj virtual