Schimbă pagina →
1 

Pensiuni 2 stele din Sighetu Marmatiei, Maramures
1 unități disponibile

Pensiunea Anastasia din Sighetu Marmaţiei

7 locuri

Nota 6.8 / 10
· Servicii, facilități, activități  -  Ce v-ar interesa?
Baie proprie
Încălzire centrală
Access la bucătărie ech...
Frigider
Parcare exterioară
mai multe servicii:
Baie cu vană
Balcon
Cablu TV
Camere pentru nefumători
Duș
Grădină
Televizor
Zonă de joacă pt. copii
Șemineu

Oferte speciale sponsorizate - idei de vacanță la prețuri abordabile din localitatea Sighetu Marmaţiei, judetul Maramures

Pensiunea Anastasia - oferta de cazare
Adresa: Str. Valea Hotarului 189
din Sighetu Marmaţiei, judetul Maramures

Cazare Pensiune Sighetu Marmatiei - prețuri mici și oferte speciale

   Pensiunea este situata intr-o zona linistita, langa Sighet, la 3 km de centrul orasului, cu o curte spatioasa si o gradina cu livada, unde aveti la dispozitie o filigorie cu semineu. 
 Tarif indisponibil
pentru moment
 
Capacitate
max. 7 locuri
Schimbă pagina →
1 

Ghid de vacanță în Sighetu Marmatiei și împrejurimi. Află tarifele care te interesează

Informaţiile turistice propuse în mod gratuit de portalul nostru vă ajută să descoperiţi locuri intersante în apropiere de Sighetu Marmatiei. Parcurgeţi lista unităţilor de turism din zonă şi alegeţi cazarea cea mai potrivită nevoilor dumneavoastră.

Căutați o soluție rapidă și accesibilă de cazare în localitatea Sighetu Marmatiei sau în împrejurimi?

Consultați lista vastă de unități de turism: hoteluri, moteluri, case de vacanță, vile sau pensiuni în localitatea Sighetu Marmatiei, județul Maramures și vecinătate. Pentru un plus de încredere și siguranță, vă invităm să răsfoiți albumele de fotografii ale unității de cazare de asemenea să citiți și opiniile turiștilor care au vizitat deja hotelul sau pensiunea.

Cel mai simplu și eficient mod de găsi cazarea ideală în Sighetu Marmatiei!

Căutați un monument sau obiectiv turistic în această zonă? Harta Plecat.ro vă vine în ajutor prin calculul distanței între pensiune și obiectiv. Preferați o cameră cu încălzire centrală și cu conexiune la internet? Folosiți opțiunile de selecție a facilităților și serviciilor pentru a obține o listă finală de unități de turism. Sperăm să găsiți oferta de cazare pe care o căutați pentru o vacanță relaxantă!

· Cazări în localități apropiate de Sighetu Marmatiei
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Sighetu Marmatiei? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Sighetu Marmatiei Rating: 7.1 out of 10 based on 68 voturi
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte de cazare în Sighetu Marmaţiei Maramureș cu toate informațiile necesare pentru pregătirea concediului sau sejurului dumneavoastră: hoteluri, vile și pensiuni ieftine, servicii, facilități, activități de vacanță precum și o hartă interactivă a obiectivelor turistice în Sighetu Marmaţiei Maramureș și împrejur. Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră. Pe plecat.ro vă invităm să vă faceți valiza și să plecați într-un voiaj virtual