Schimbă pagina →
1 

Cabane din Borsa, Maramures
1 unități disponibile

Casa De Vacanta Mihali din Borșa

6 locuri | de la 200 LEI pe noapte

Nota 6.7 / 10
· Servicii, facilități, activități  -  Ce v-ar interesa?
Baie proprie
Încălzire centrală
Internet
Access la bucătărie ech...
Frigider
Parcare exterioară
mai multe servicii:
Bucătărie proprie echip...
Cablu TV
Camere pentru nefumători
Camere pt. fumători
Cameră pt. bagaje
Cărți de joc
Duș
Grătar / Barbeque
Livadă / Pădure
Remi / Rummy
Spălătorie
Televizor
Terasă

Oferte speciale sponsorizate - idei de vacanță la prețuri abordabile din localitatea Borșa, judetul Maramures

Casa De Vacanta Mihali - oferta de cazare
Adresa: Str. Unirii Nr 83
din Borșa, judetul Maramures

Cazare Cabană Borsa - prețuri mici și oferte speciale

   Pentru a petrece vacanta la Borsa  va asteapta  Casa de vacanta Mihali care  se afla la 1 km distanta fata de partia de skii cu nocturna, iar fata de oras la 4 km. Aproape de noi avem izvoarele de ape minerale ,care sunt un dar ceresc.
Preț pe noapte
începând de la 200 LEI
Capacitate
max. 6 locuri
Schimbă pagina →
1 

Oferte de cazare la pensiuni vile și hoteluri din Borsa și din județul Maramures

Plecat.ro vă oferă pachete turistice atractive, idei de vacanță, activități și vă prezintă obiectivele si monumentele turistice din Borsa, județul Maramures și împrejurimi.

Căutați o ofertă de cazare ieftină în Borsa?

Vă punem la dispoziţie informaţii ajutătoare despre cazări la unităţile de turism de toate tipurile şi categoriile din Borsa, Maramures. Impresiile altora despre serviciile, facilităţile, recepţia şi ospitalitatea gazdelor vă vor fi fără îndoială de folos.

Cel mai simplu și eficient mod de găsi cazarea ideală în Borsa!

Indiferent dacă sunteţi la prima căutare de cazare pe internet sau sunteţi un obişnuit al informării online portalul nostru vă propune acele informaţii de care aveţi nevoie într-un mod uşor de urmărit şi de înţeles. Folosiţi filtrele pentru a căuta doar pensiuni sau hoteluri de o anumită categorie sau care oferă un anumit tip de servicii sau de distracţii, configuraţi perioada exactă pentru care căutaţi o cameră şi vizualizaţi lista de obiective şi atracţii aflate în imediata apropiere a unităţii de turism alese.

· Cazări în localități apropiate de Borsa
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Borsa? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Borsa Rating: 7.1 out of 10 based on 67 voturi
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte de cazare în Borșa Maramureș cu toate informațiile necesare pentru pregătirea concediului sau sejurului dumneavoastră: hoteluri, vile și pensiuni ieftine, servicii, facilități, activități de vacanță precum și o hartă interactivă a obiectivelor turistice în Borșa Maramureș și împrejur. Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră. Pe plecat.ro vă invităm să vă faceți valiza și să plecați într-un voiaj virtual